BASISCURSUS VEDIC ART
HINGENE • Vedic Art is voor iedereen met of zonder schilderservaring. Het is een ervaringsgerichte cursus waarbij het proces centraal staat. Het resultaat of de techniek is ondergeschikt. Het is ongeremd spelen met kleuren, vormen, materiaal.
max 8 deelnemers

Vedic Art is ontwikkelt door Curt Källman
Hij ontwierp een opleiding waarbij hij het klassieke kunstonderwijs combineerde met de mondeling overgeleverde, Indisch Vedische psychologie/pedagogie.
In 1988 startte Curt deze unieke school op in Zweden op het eiland Öland.

Het creatief proces wordt gestimuleerd door de 17 stappen om zo je innerlijke kunstenaar te ontdekken Ze zijn gekoppeld aan een wijze tekst, die mondeling wordt doorgegeven.

Door te schilderen volgens de Vedic Art principes,, maak je kennis met de kunst van het schilderen en van het leven. je komt in contact met de drie niveau's van Vedic Art: schildertechnische basiskennis, persoonlijke creativiteit spiritueel bewustzijn. Elke dag krijg je een aantal principes met oefeningen Je duikt steeds dieper in je eigen creativiteit.

Je volgt je intuïtie, je eigen ritme, je eigen proces. Het proces er naar toe is belangrijker dan het resultaat. De inspiratie om te creëren ontstaat moeiteloos vanuit je eigen natuur, zonder angst voor het witte doek en in stilte.
mail ons
0032.3 889 69 20
Notelaerdreef 2
2880 Hingene
breng me hierheen