EXPERIMENTEEL SCHILDEREN OP MAANDAGAVOND (CURSUS)
2019

23 SEP
tot
15 JUN

KERMT • Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de schilder in jezelf.

Ontdekkingsreis
Het moeilijkste aan schilderen? De maagdelijkheid van het doek overwinnen. Bazarts helpt je om aan je schilderij te beginnen. Je leert verschillende methodes en wordt meegenomen doorheen een zoektocht naar kleur en compositie. Je leert technieken aan en put inspiratie uit onverwachte bronnen. Eindig je in iets abstracts of kom je uit op iets uit de werkelijkheid?

Eigen creatie
Wat je nodig hebt voor deze cursus? Een dosis enthousiasme! Een boel creativiteit! Maar geen voorkennis. Je leert eerst technieken en vult verder zelf alles in. Uiteraard helpen en begeleiden we jou hierbij, maar het resultaat is op en top jouw creatie. Zo leren we je kleuren mengen, verschillende technieken en te kijken naar composities en contrasten. Het is vooral om je eigen zoektocht in de schilderkunst om te weten wat je wilt maken en wat je mooi vindt!

Een kijk op kunst
De lesgeefster, Inge, heeft een master in de schilderkunst en geeft deze cursus al reeds 19 jaar. Regelmatig bezoekt ze tentoonstellingen of duikt ze in kunstboeken of het internet om jullie nieuwe kunstenaars te laten ontdekken. Haar enthousiasme als ze vertelt over de schilders stimuleert je om zelf aan de slag te gaan!

Acryl als basis
We schilderen met acrylverf. Dat droogt snel, is oplosbaar met water en ruikt niet. Het is ook de ideale verf om te combineren met andere materialen zoals zand, kranten, zaagsel, stof … Je kan het gebruiken op allerlei ondergronden (papier, doek, hout, glas …) en dat proberen we ook allemaal uit. We kopen geen volledig gamma aan kleuren, zodat we onbeperkt kleuren kunnen mengen.
Diegene die de cursus al volgen, hebben steeds voorrang om in de cursus te blijven.

Wanneer?
De cursus vindt plaats op mandag van 19u-22u. Liever op woensdagochtend? Meer info vind je op www.bazarts.be

Wie geeft deze workshop?
Inge Vanhoof, onze crack met acryl-verf

Inbegrepen: alle materialen, koffie, thee, water

Doelgroep: volwassenen
Lummense Kiezel 68b
3510 Kermt
breng me hierheen