RIA KOOISTRA PAINTINGS
ANTWERPEN • De tijden voor schilderles Antwerpen zijn : Iedere maandagochtend van 10.00-12.30, middag van 13.30-16.00 en avond van 18.30-21.00 en iedere dinsdagochtend van 10.00-12.30 uur zijn er schilderlessen in Antwerpen waar het atelier open voor schilderles, tekenles, en nog veel andere technieken. Naar jouw eigen idee of aan de hand van een voorbeeld.

Daarbij kun je om professioneel advies vragen of feedback krijgen van ieder aanwezig. Af en toe wordt er een model ingehuurd om naar aanschouwing studies te kunnen maken.

Tijd en aandacht genoeg door de kleine groepen
Het geheel is zeer toegankelijk en heeft een open karakter en door de kleine groepen is er altijd genoeg tijd en aandacht voor iedereen.

Je kan vooral zelf werken aan jouw gekozen onderwerp en je alleen advies of hulp krijgt als je daarom vraagt en wat is er niet leuker dan een schilderij te maken op canvas doek aan de hand van jouw eigen tekeningen.

Nieuwsgierig? Mooi! Loop gewoon eens binnen en ervaar de inspiratie, de energie en de samenwerking die mogelijk is in de schilderles Antwerpen.

Er staat altijd koffie en thee voor je klaar.

De schilderlessen bestaan uit een sessie van 10 lessen, de kosten bedragen € 160,–. Dit mag ook per les worden betaald.

De prijs is inclusief het gebruik van acrylverf. De doeken kan je eventueel aanschaffen in het atelier.

Voor wie?

Dit is voor iedereen!! Of je nu een beginner bent of gevorderd. Je bent altijd welkom om een les mee te doen. Altijd al willen leren schilderen, abstract, potlood tekeningen of houtskool, drybrushen, pasteltekeningen maken of andere technieken?

Het adres voor de schilderlessen in Antwerpen: Oranjestraat 122 , 2060 Antwerpen in het altijd gezellige atelier van Ria Nys

Voor meer informatie en/of aanmelding info@riakooistra.nl of telefonisch 0031619736787
Oranjestraat 122
2060 Antwerpen
breng me hierheen