VEDIC ART BRUGGE

MAART

1
VRIJDAG

MAART

15
VRIJDAG

MAART

22
VRIJDAG

MAART

29
VRIJDAG
HERTSBERGE • Maak je eigen schilderij tijdens een workshop Acrylic Pouring - Fluid Art.

Je hoeft echt geen kunstenaar te zijn om deel te nemen aan een workshop Acryl pouring. De workshops zijn geschikt voor iedereen. Je hebt geen voorkennis van tekenen/schilderen nodig om aan deze workshops deel te nemen, iedereen kan zich creatief ontplooien en een prachtig kunstwerk maken.

Je hebt alleen de juiste materialen nodig ( waar ik voor zorg ), uitleg over de gietformule en uitleg van de techniek die we in een workshop gaan hanteren. Onder deskundige begeleiding loods ik u door het gietproces. Door het mengen van verschillende verven en additieven ontstaat er een mengsel dat spectaculaire effecten en cellen veroorzaakt.
Acryl gieten werkt ontspannend en is heel leuk.

Alhoewel het een abstracte techniek is komt het intuïtieve ook aanbod. Want jij kiest jouw kleuren in het moment en dirigeert het gietmengsel.

In deze creatieve workshops maak je in een paar uur tijd een prachtige kunstwerk. De workshops worden gegeven in kleine groepen( max. 6 personen ) bij mij in het atelier te Hertsberge. Ik ga ook op verplaatsing, bij jou thuis of voor grotere groepen wordt een aangepaste locatie gezocht.
Varendreef, 4
8020 Hertsberge
breng me hierheen